Επίσκεψη στο Nurburgring : Day 2
Γράφει ο Μάνος Ράλλης στις 06/09/2012
Σάββατο, 7:30πμ - Πάει ο ύπνος
Μετά την 1η ημέρα και την 1η συγκλονιστική επαφή με την πίστα του Nurburgring (διαβάστε την 1η ημέρα επίσκεψης του High Octane στο Nurburgring) ξύπνησα νωρίς. Το ίδιο και ο Στέφου. Κανείς μας δεν είχε κοιμηθεί πραγματικά. Οι σκέψεις για τα όσα είχαμε ζήσει τη χθεσινή ημέρα δεν άφηναν το μυαλό να ηρεμήσει. Η αρρώστια του ring μόλις είχε εμφανίσει τα πρώτα της συμπτώματα. Κοιτάζω τον όπως αποδείχτηκε και χτες άστατο καιρό της περιοχής του Eifel. Ήλιος με δόντια. Η θερμοκρασία μόλις που αγγίζει τους 5 βαθμούς. Υγρασία υπάρχει από τη χθεσινή βροχερή ημέρα αλλά στα σημεία που υπάρχει ήλιος όλο και λιγοστεύει. Φοβούμενος την αλλαγή του καιρού και το ενδεχόμενο κίνησης στην πίστα προτείνω στον Στέφου να αναχωρήσουμε. Η πίστα ανοίγει στις 9:00πμ. Συμφωνεί. 

9:10πμ - OPC Day
Φτάνουμε στην είσοδο της πίστας. Ήδη υπάρχει κόσμος, ήδη η μπάρα ανοιγοκλείνει. Μία λευκή Porsche 911 Turbo βρίσκεται πίσω από ένα ανθρακί Nissan GT-R. Η “μάχη” ξεκίνησε νωρίς. Δε χάνουμε χρόνο. Ο Στέφου κάθεται στη θέση του οδηγού. Εγώ δεξιά και ετοιμάζω τις Drift HD και GoPro HD Hero2 που μας παρείχε το OnBoardCamera. Θυμίζω, οι κάμερες απαγορεύονται, όλοι ωστόσο μόλις περάσουν τη μπάρα τις τοποθετούν πάντα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Η θερμοκρασία μόλις που αγγίζει τους 7 βαθμούς. Τουρμπόκαιρος. 

Είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο γύρο μας με το Opel Corsa OPC Nurburgring Edition στο Nurburgring. Στην πίστα όπου εξελίχθηκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Θυμίζω, η ισχύς από τους 192ps έχει φτάσει τους 210, υπάρχει σκληρότερη ανάρτηση, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, φρένα της Brembo, μηχανικό μπλοκέ διαφορικό και νέο αισθητικό πακέτο. Η μπάρα ανοίγει. Ο Στέφου βυθίζει το πεντάλ του γκαζιού. Το Corsa απογειώνεται. Στρωτή οδήγηση και σε πολλά σημεία φυλαγμένη καθώς είναι πρωί και στα σκοτεινά σημεία υπάρχει υγρασία και ο Στέφου γράφει ένα άκρως αξιοπρεπές 10:19min για πρώτο γύρο. 

Η μεγάλη ευθεία είναι κομμένη με γνώμονα την ασφάλεια. Σαν γύρος στο ring στα public days (Touristenfahrer όπως λέγονται) λαμβάνεται η γέφυρα στο τέλος της μεγάλης ευθείας (Bridge) μέχρι τη γέφυρα στην αρχή της ευθείας (Gantry). Δηλαδή Bridge To Gantry (BTG). Το Corsa σαφέστατα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες. Τα πολύ καλά Continental SportContact3 έχουν ζεσταθεί και ο Στέφου έχει feeling και θέλει να συνεχίσει για 2ο γύρο αμέσως. Επιχειρεί και οδηγεί εντυπωσιακά γρήγορα μέχρι και την Aremberg όπου ένα σταματημένο λόγω μικροεξόδου Ford Focus RS του κόβει το ρυθμό και την ψυχολογία. Το ring είναι επικίνδυνο. Ανεβάζει την πίεση όμως σταδιακά και τελικά ο χρόνος κατεβαίνει εντυπωσιακά στο άκρως χολιγουντιανό 9:59min. 

10:15πμ - High Octane Time
3km μακριά βρίσκεται η Pflanzgarten, μία πολύ απαιτητική στροφή καθώς φτάνεις με χιλιόμετρα και πριν την είσοδο υπάρχει χάσιμο. Εκεί αφήνω τον Στέφου με την φωτογραφική του για να με “πυροβολήσει”. Επιστρέφω. Η πίστα πρέπει να είναι καθαρή παντού, χωρίς υγρασίες. Έχω δει δύο στεγνούς γύρους σαν συνοδηγός και έχω νιώσει πόσο γρήγορα μπορεί να κινηθεί το Corsa OPC Nurburgring Edition. Ήρθε η ώρα για τον 1ο μου πραγματικό γύρο στην πράσινη κόλαση. Είμαι μόνος με το Corsa. Αγχώνομαι. Βλέπω ένα Opel Astra OPC προηγούμενης γενιάς να ετοιμάζεται να μπει. Αναθαρρώ. Γάντια, ζώνη και ο κινητήρας του Corsa ξυπνά. Περιμένω δύο λεπτά να ζεσταθεί και φτάνω στη μπάρα. Κάρτα και φύγαμε. 

Φτάνω στο Bridge. Μηδενίζω το χρονόμετρο του Corsa και πατώ τέρμα το γκάζι. Κατηφόρα και τα χιλιόμετρα ανεβαίνουν. 130km/h βλέπω πριν το σικέιν και τη δεξιά για το παλιό start point. Κατεβάζω 2η σχέση, δυνατό φρενάρισμα και στρίβω προσεκτικά την πρώτη κατηφορική αριστερή. Τα Continental δεν είναι κρύα αλλά ούτε και ζεστά. Γκάζι, 3η, 4η και φτάνουμε στο 3πλό “S” της Hatzenbach. Φρένα και κατεβάζω 3η, δεξιά, αριστερή, δεξιά - πατάω κερμπ και φτιάχνομαι, αριστερή και φτάνω με 3η στην Hocheichen που χτες με το Clio στο βρεγμένο είχα την στιγμή μου. Το Corsa δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δεξιά σε αριστερή και τέρμα γκάζι. Κατηφόρα σε ανηφόρα και τα χιλιόμετρα ανεβαίνουν. Φτάνω στο γιάμπ πριν τη δεξιά καμπή Flugplatz με περισσότερα από 170km/h. Το Corsa είναι σταθερό. Τέρμα γκάζι ξανά για λίγο. 180km/h και πλησιάζω στην αριστερή καμπή Schwedenkreuz. Πολλά τα χιλιόμετρα και ανάποδη κλίση. Είμαι επιφυλακτικός. Αφήνω το γκάζι. Πίσω μου εμφανίζονται δύο φώτα. Δεξί φλας και άκρη. Μία λευκή Porsche 911 GT3 με προσπερνά. 

Δυνατό φρενάρισμα πριν την Aremberg, τη δεξιά κατηφορική. 3η στο κιβώτιο και μετά το μέσο της στροφής τσαρουχώνω το γκάζι. Το μπλοκέ είναι μηχανικό και φαίνεται. Μόλις πάει να δημιουργηθεί υποψία υποστροφής η μούρη μπαίνει μέσα. Αποτελεσματικότητα. Αρχίζει κατηφόρα. Τα χιλιόμετρα ανεβαίνουν. Γούβα και ανηφόρα. Η ανάρτηση τερματίζει. Αριστερή, πατάω κερμπ και δεξιά πριν την Adenauer Forst, την αριστερή που είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις το apex της στροφής. Ούτε που το έψαξα πάντως καθώς δύο Porsche 911 και μία Corvette εμφανίστηκαν ξαφνικά και το δεξί φλας άναψε ξανά.

Ακολουθούν μερικές ωραίες και γρήγορες καμπές όπου το Corsa πατάει γερά και στρίβω με γεμάτες 4ες και 130-140km/h. Η πίστα κατηφορίζει ξανά όμως και φτάνω στην αριστερή με το όνομα Wehrseifen. Ο λόγος για την πιο αργή στροφή της πίστας που απαιτεί και δυνατό φρενάρισμα καθώς έρχεσαι με χιλιόμετρα. Τα Brembo δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Φεύγω για την Ex-Mülle όπου έχω μάθει από χτες τη σωστή γραμμή. Να είναι καλά το BMW M Academy. Ανηφόρα ξανά, δεξιά και μία ευθεία όπου το Corsa φτάνει τα 150km/h. Αριστερή καμπή (Lauda Links), το σημείο που έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου ο Lauda και φτάνουμε στη δεξιά Bergwerk, εκεί που κατέληξε ο Αυστριακός. Δεν τη βλέπεις, δε βλέπεις το apex και δε βλέπεις την έξοδο. Τυφλή και ανηφορική. Φοβερή και τρομερή. Στρίβω αρκετά αργά. Αυτή θέλει πολύ δουλειά.   

Στη συνέχεια ακολουθεί μία τεράστια ανηφόρα περί τα 2km με δύο πονηρές καμπές που θέλουν να γνωρίζεις τη σωστή γραμμή και ελαφρύ άφημα του γκαζιού. Εγώ ούτε τη γραμμή γνώριζα ούτε το άφημα ήταν ελαφρύ... Σε κάθε περίπτωση είναι κομμάτι που δείχνει την υπεροχή των υπερτροφοδοτούμενων έναντι των ατμοσφαιρικών. Το Corsa ξεπερνά τα 180km/h. Προσπερνάω μία 3άρα BMW, δύο Suzuki Swift Sport και δεν ξέρω ακόμα γιατί μία Porsche 911 (μάλλον θα πήγαινε βόλτα). Φτάνω στην Karyssell. Γελάω μέχρι τα αυτιά. Φρένα, 2η σχέση και βουτάω λίγο μετά την είσοδο όπως μου έδειξε ο Κυριάκος χτες. Απίστευτη αίσθηση. Βουτάς, πατάς γκάζι και ποτέ άλλοτε δε έχω στρίψει έτσι στη ζωή μου. 3η στην έξοδο και φύγαμε. 

Με προσπερνά ένα Citroen DS3 Racing, αυτό με τους 201ps. Ακολουθεί ένα πολύ απαιτητικό κομμάτι. Hedwigshohe, Wippermann, Eschback, Brünncher, Pflanzgarten. Γρήγορες καμπές με σκασμένες 3ες, αλλού ανηφορικές, αλλού κατηφορικές. Πιέζω και ακολουθώ το DS3. Ο τύπος γνωρίζει την πίστα και φαίνεται. Προσπαθώ να μείνω κοντά του για να μάθω τις σωστές γραμμές. Η ανάρτηση και το set-up του Corsa δείχνουν ότι έχουν δουλευτεί εδώ μέσα. Αντέχει πολύ πιο γρήγορο ρυθμό. Ο γύρος τελειώνει στο Gantry. Σταματώ το χρονόμετρο στα 10:13min. Στέφου είμαι ταχύτερος στον 1ο γύρο...

10:32πμ : Ανασυγκρότηση
Φτάνω στην Pflanzgarten με ένα τεράστιο χαμόγελο αλλά και με απορία. Έχουμε φωτογραφίες; Ο Στέφου έχει σχεδόν πεθάνει από το κρύο. 2 βαθμούς έδειχνε το θερμόμετρο και φύσαγε παγωμένος αέρας. “Σε έχω” μου λέει. “Κι εγώ σε έχω” του απαντάω λέγοντάς του το χρόνο μου. “Τώρα όμως πρέπει να πιάσεις το 9:59”. Φεύγουμε. 

10:50πμ - Rent4Ring
Κυριάκος και Δημήτρης δεν είχαν εμφανιστεί ακόμα στην πίστα καθώς ο Κυριάκος είχε νοικιάσει ένα VW Scirocco 2.0 με κιβώτιο DSG από το μεσημέρι και μετά. Αντιθέτως ο Δημήτρης δεν είχε βρει αυτοκίνητο. Έτσι έψαχναν από το πρωί και είχαν καταλήξει στην εταιρία Rent4Ring. Εκεί υπήρχε διαθέσιμο ένα Artega GT για τέσσερις γύρους. Ο λόγος για ένα πισωκίνητο coupe με εντυπωσιακή σχεδίαση, ατμοσφαιρικό V6 3.6lt με 300ps (μοτέρ από το προηγούμενο VW Passat R36) και κιβώτιο DSG. Βάρος μόλις 1100kg και ως αποτέλεσμα 0-100km/h σε 5sec και τελική 270km/h. Τα παιδιά αποφασίζουν να μοιραστούν το κόστος και τους γύρους.

Εκμεταλλεύομαι την ευκαιρία και μαζί με τον Στέφου οργανώνουμε μία μικρή συνέντευξη του Ralf για να μάθουμε και να σας μεταφέρουμε λεπτομέρειες από το κόστος ενοικίου αυτοκινήτου και ότι άλλη πληροφορία μπορεί να είναι χρήσιμη. Τη συνέντευξη του Ralf, ιδιοκτήτη της Rent4Ring θα διαβάσετε τις επόμενες ημέρες στα πλαίσια του οδοιπορικού του High Octane στο Nurburgring. Μείνετε συντονισμένοι. 

11:15πμ - Pflanzgarten Ξανά
Με τον Στέφου επιστρέφουμε στη στροφή Pflanzgarten. Ανεβαίνουμε σε μία μικρή εξέδρα και το θέαμα ξεκινά. Ο ένας πίσω από τον άλλο, όλοι οι ring lovers με ότι αυτοκίνητο μπορείτε να φανταστείτε, και μερικά που δε μπορείτε, οδηγούν σήμερα εκεί. Porsche 911, Lotus Exige, Corvette, Nissan GT-R, Honda Integra, Mitsubishi Lancer Evo, Ford Escort Cosworth, Renault Megane RS και μεταξύ πολλών άλλων μία δεξιοτίμονη Ferrari 458 Italia. Αν συνεχίσω βέβαια να σας γράφω όλα όσα περνούσαν από εκεί τότε θα χρειαστώ όλο τον server του High Octane. Καλύτερα δείτε τα στις φωτογραφίες της 2ης ημέρας στο Facebook.

Η ώρα περνά και τα παιδιά περνούν από μπροστά μας με το Artega. Ο Κυριάκος οδηγεί προσεκτικά. Δεν έχει εμπειρία από πισωκίνητα ούτε από τόσο δυνατά αυτοκίνητα και το ring δε συγχωρεί. Λίγα λεπτά αργότερα έρχεται sms. Ο χρόνος του Κυριάκου 10:05min. Καθόλου άσχημα. Στη συνέχεια οδήγησε ο Δημήτρης ο οποίος με μεγαλύτερη εμπειρία και σιγουριά στις ικανότητές του έγραψε ένα εντυπωσιακό 8:50min. Χωρίς να κρυώσουν τα ελαστικά ξαναδοκίμασε και έριξε το χρόνο του στο 8:35min... “Δε θα ήθελα να είμαι μέσα ως συνοδηγός” λέω στον Στέφου. Το ίδιο και ο Κυριάκος όπως μας είπε αργότερα. 

Περιμένουμε να δούμε και τον τελευταίο γύρο του Κυριάκου με το Artega και η κίνηση αυξάνεται δραματικά. Μπροστά στα μάτια μας γίνεται ατύχημα. Το μπουλόνι μίας Porsche 911 σπάει και ο τροχός φεύγει. Το παλικάρι καταφέρνει να συγκρατήσει το αυτοκίνητο στο δρόμο αλλά ο τροχός κυλά μέσα στην πίστα κι έρχονται αυτοκίνητα. Προσπαθούν να τον αποφύγουν. Βγαίνουν εκτός. Ευτυχώς δε χτυπά κανείς. Η πίστα κλείνει. Ο Κυριάκος περνά ανάμεσα από τους κριτές με τις κίτρινες σημαίες σε αργό τέμπο. Παρόλο το ατύχημα και την καθυστέρηση κατέβασε στο 9:12min. Καθόλου άσχημα. 

2:30μμ - Devil’s House
Περιμένοντας να ανοίξει η πίστα καθόμαστε στο Devil’s House, το καφέ-εστιατόριο που υπάρχει στην είσοδο της πίστας. Όλοι μιλάμε για τους γύρους μας. Λέμε που χάσαμε χρόνο, τι μας έκοψε, σε ποια σημεία φοβηθήκαμε. Τα παιδιά έχουν μείνει με την ανάμνηση του Artega. “Φοβερό” μας λένε. Εγώ δε μπορούσα να φανταστώ πόσο αποτελεσματικό είναι το Corsa μέσα στο ring. 

4:15μμ - Ξανά στη δράση
Έτοιμος για οδήγηση. Έχω δει τα incar στο laptop, έχω μιλήσει με τα παιδιά, νιώθω έτοιμος να κατεβάσω χρόνο. Το Corsa ζεσταίνεται και ο Στέφου έρχεται συνοδηγός. “Θέλεις να δεις πως θα σε περάσω” του λέω. “Για να δούμε” απαντά. 

Αφήνω μερικά αυτοκίνητα μπροστά να φύγουν. Νιώθω άνετα και αισθάνομαι ότι πηγαίνω γρήγορα. Σίγουρα είμαι πιο γρήγορος από πριν. Η πίστα είναι στο μυαλό μου. Ξέρω που να πιέσω, που να είμαι προσεκτικός, ποια κερμπ να εκμεταλλευτώ. Μία BMW M3 με προσπερνά. Το ίδιο κάνουν μία Porsche 911 κι ένα Renault Megane RS. Φτάνω στην Adenauer Forst. Ένα VW T5 πάει προφανώς βόλτα. Με κλείνει. Χάνω χρόνο. Δεν αγχώνομαι. Έτσι είναι τα Touristenfahrer. Συνεχίζω. Φτάνω στην Bergwerk. Σαφέστατα πιο γρήγορα από πριν και με καλύτερη γραμμή. Προσεγγίζω την Karussell. 2α και βουτάμε. Η αίσθηση και πάλι μοναδική.

Το επόμενο κομμάτι είναι το αγαπημένο μου. Καμπές με γεμάτες 3ες και 120-130km/h. Το Corsa είναι πολεμικό. Κρατάει, στρίβει, φρενάρει, επιταχύνει αποτελεσματικά και φιλικά. Προσπερνάω ένα Clio RS, μία Ζ4, ένα DS3 ώσπου φτάνω στην Pflanzgarten. Κίτρινες σημαίες ξανά. Μία μοτοσικλέτα έχει φύγει από το δρόμο. Κόβω και δε θέλω να εντοπίσει το μάτι μου τον οδηγό. Δε θέλω να έχω τέτοια εικόνα στο μυαλό μου. Φεύγουμε και επιταχύνω ξανά. Ο γύρος τελειώνει. Μαντέψτε το χρόνο. 9:59min. Ούτε σκηνοθετημένο να το είχαμε. Μετά από 20.8km έκανα ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Στέφου. Μεγάλες στιγμές. 

Φεύγουμε από την πίστα. Αφήνω τον Στέφου στην Ex-Mühle για να με φωτογραφίσει και πάω για έναν ακόμα γύρο μόνος μου. Πολύ κίνηση, πολλοί γρήγοροι μέσα που με ανάγκασαν να κόβω και να βγαίνω εκτός ρυθμού και γραμμών και ο χρόνος είναι μέτριος. 10:22min. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν το ευχαριστήθηκα. Αφήστε που έχουμε κι άλλες φωτογραφίες. 

6:00μμ – Θεατής
Είναι απόγευμα Σαββάτου και το κυκλοφοριακό χτυπάει κόκκινο. Αρκετές εξόδοι δημιουργούν καθυστερήσεις. Το Corsa κλειδώνεται και κατευθύνομαι στην Ex-Mühle να απολαύσω περάσματα. Δείτε τα κι εσείς στο άλμπουμ της 2ης μέρας στο Facebook. Παράλληλα Κυριάκος και Δημήτρης κάνουν τους γύρους τους με το Scirocco. 

7:00μμ – Τέλος για σήμερα
Η πίστα κλείνει για σήμερα. Όλοι κατευθύνονται σε εστιατόρια και μπυραρίες. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς γεμάτοι με αναμνήσεις, όμορφες στιγμές και βεβαίως με προσμονή για την 3η ημέρα στο Nurburgring

Μέχρι το άρθρο για την 3η ημέρα του οδοιπορικού του High Octane στο Nurburgring απολαύστε φωτογραφίες από την 2η μέρα. Μείνετε συντονισμένοι. S2k
06/09/2012 10:00:46 πμ
ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩ...
I cheated on my girlfriend married cheaters why women cheat on their husbands
open open go
online read married affairs sites
click here read here My girlfriend cheated on me
treatments for aids/hiv what are hiv symptoms treatment for hiv and aids
married and wanting to cheat site i want my wife to cheat
my girlfriend thinks i cheated on her link how do you get girlfriend
women that cheat with married men married and want to cheat My wife cheated on me
black women white men link husband cheat
black women white men open husband cheat
how can people cheat tracyawheeler.com how to catch a cheater
why do wifes cheat boyfriend cheated on me my boyfriend cheated on me with my mom
cvs sales flyer shauneutsey.com cvs new prescription coupon
viagra coupon go discount prescriptions coupons
can i take antabuse and naltrexone can i take antabuse and naltrexone can i take antabuse and naltrexone
can i take antabuse and naltrexone can i take antabuse and naltrexone can i take antabuse and naltrexone
anti abortion blogs.visendo.de where can i get an abortion
abortion pill abortion pill abortion pill
how much abortion cost abortion atlanta how much does abortion pill cost
discount prescription drug cards link cialis discounts coupons
cialis coupon cialis coupon cialis coupon
cialis coupon cialis coupon cialis coupon
Στεφου
06/09/2012 10:19:06 πμ
Για να δουμε... την 3η μερα θα κάνω ταχυτερο χρονο απο εσενα;
my fiance cheated on me dating a married woman how to catch a cheat
infidelity in marriage redirect why wifes cheat
women who cheat what to do when husband cheats link
dating a married woman boyfriend cheated on me cheat wifes
get tested for stds early signs of chlamydia gonorrhea treatments
std signs go gonorrhea symptoms and treatment
girlfriend cheated on me site my girlfriend cheated on me but i still love her
my girlfriend thinks i cheated on her maxcook.com how do you get girlfriend
women that cheat with married men married and want to cheat My wife cheated on me
adult written porn stories with animals blog.gobiztech.com adult porn stories mom and son
free online intimate sex stories myjustliving.com naughty adult stories
why married men cheat tfswhisperer.com reasons why women cheat on their husbands
apps for locating cell phones blog.bjorback.com locating gps coordinates
get free coupons aaamlog.com rx coupon
viagra blog.lakerestoration.com tretinoin 0.05%
can i take antabuse and naltrexone can i take antabuse and naltrexone can i take antabuse and naltrexone
bystolic generic alternative read what is the generic for bystolic
how much abortion cost open how much does abortion pill cost
cephalexin dosage for cats site.cegep-rimouski.qc.ca cephalexin 500mg dosage
discount prescription drug cards iscsi.com cialis coupons 2015
dimitrisv
06/09/2012 02:45:21 μμ
Πω ρε φιλε. Μεγαλες στιγμες! Ανατριχιασα λεμε!!!!!!
I cheated on my girlfriend why women cheat on their husbands
click here read here My girlfriend cheated on me
women who cheat read here link
dating a married woman click here cheat wifes
my girlfriend cheated on me with her ex faithwalker.org how do i know if my girlfriend cheated on me
how do you know your wife cheated on you megaedd.com how to make your wife cheat
women wanting to cheat blog.whitsunsystems.com married and wanting to cheat
did my girlfriend cheated on me site i need to cheat on my girlfriend
wife cheated now what i want my wife to cheat i love my wife but i want to cheat
i dreamt my boyfriend cheated on me bigwindcn.com i cheated on my boyfriend how to get him back
wife wants to cheat go women wanting to cheat
dating a married woman thesailersweb.com how married men cheat
women that cheat with married men developerstalk.com My wife cheated on me
percent of women that cheat unfaithful wives how many guys cheat
erotic stories sex stories aunts sex stories sex orgies for kids sex stories
rite aid coupon discount rx pharmacy pharmacy discount card
rhoads pharmacy coupons ilkpirlantam.com prescription discount coupons
cialis.com coupon mikemaloney.net cialis free sample coupons
pet prescription discount card prescription drug coupons drug coupon
can i take antabuse and naltrexone can i take antabuse and naltrexone can i take antabuse and naltrexone
daliresp patient assistance bystolic free trial coupon what is the generic for bystolic
manufacturer coupon for bystolic click does bystolic have a generic
prescription savings cards cialis.com coupons cialis.com coupon
cialis manufacturer coupon 2016 cialis sample coupon cialis coupons from lilly
abortion pill abortion pill abortion pill
cialis coupon cialis coupon cialis coupon
TITOY
06/09/2012 10:24:28 μμ
θελω κ εγωωωωωωωωωωωωω... μπραβο παιδια κ παλι!
why married men cheat on their wives online men who have affairs
click go cheat on wife
women who love to cheat women who like to cheat why women cheat on men
my girlfriend cheated on me twice i just cheated on my girlfriend watching my girlfriend cheat
how do you know your wife cheated on you megaedd.com how to make your wife cheat
why do married men cheat on their wives reasons people cheat why husbands cheat
all women cheat what makes husbands cheat how to cheat husband
how to cheat on husband infidelity in marriage why do married men cheat
how to know if wife has cheated how do i know if my wife has cheated all wives cheat
women that cheat with married men married and want to cheat My wife cheated on me
black women white men link husband cheat
adult babies punished stories ohiovalleyrestoration.com sex education stories
adult babies punished stories ohiovalleyrestoration.com sex education stories
why married men cheat tfswhisperer.com reasons why women cheat on their husbands
why married men cheat tfswhisperer.com reasons why women cheat on their husbands
cvs coupons this week cvs photo print coupon cvs photo discount code
walgreens in store photo coupons gallaghermalpractice.com walgreens in store photo coupon
pfizer coupons for viagra viagra discounts coupons viagra discount coupons
viagra coupon softballspa.com prescription drug coupons
coupons cialis charamin.com cialis coupons from lilly
prescription savings cards cartoninjas.net cialis.com coupon
abortion by pill cost for abortion how long does an abortion take
how much abortion cost abortion news how much does abortion pill cost
prescription transfer coupon site cialis sample coupon
when is it too late for an abortion abortion at 7 weeks abortion clinics
cialis coupon cialis coupon cialis coupon
discount prescription drug cards iscsi.com cialis coupons 2015
Θάνος
06/09/2012 11:37:17 μμ
αχ αυτά είναι. επικές καταστάσεις στο ring ζήσατε. θέλουμε κι εμείςςςςςςςςςςςςς
read all women cheat why wifes cheat
unfaithful wife read here read
online when married men cheat reasons wives cheat on their husbands
dating a married woman signs of infidelity link
i dreamt my boyfriend cheated on me bigwindcn.com i cheated on my boyfriend how to get him back
women want men click what makes people cheat
affair dating sites why people cheat in marriage cheat on your wife
twinkie joke classic adult jokes jokes stories humor funny wolfslairk9.com sex stories com
free abortion clinics in the bronx where to go to get an abortion clinic of abortion
propranolol 10mg connectbi.com sumatriptan
cialis.com coupon mikemaloney.net cialis free sample coupons
pfizer coupons for viagra modelosguayaquil.com viagra discount coupons
coupon for viagra link coupons for drugs
can i take antabuse and naltrexone can i take antabuse and naltrexone can i take antabuse and naltrexone
can i take antabuse and naltrexone can i take antabuse and naltrexone can i take antabuse and naltrexone
can i take antabuse and naltrexone can i take antabuse and naltrexone can i take antabuse and naltrexone
tudorza patient assistance linzess patient assistance generic for bystolic
prescription transfer coupon cialis trial coupon cialis sample coupon
abortion pill abortion pill abortion pill
rmihalis
06/09/2012 11:46:30 μμ
Μπράβο παιδιά για την παρουσίαση!!! το Nurburgring είναι εμπειρία ζωής...
what is infidelity beautiful women cheat infidelity in marriage
the unfaithful husband percent of women that cheat link
my girlfriend cheated on me with her ex my girlfriend cheated on me with another girl how do i know if my girlfriend cheated on me
my husband and i both cheated blog.artistamobile.com women that want to cheat
i cheated on my girlfriend and i want her back go i want my girlfriend to cheat
i want my wife to cheat how to know your wife cheated wife cheated now what
how to know if wife has cheated how do i know if my wife has cheated all wives cheat
women that cheat with married men developerstalk.com My wife cheated on me
wifes that cheat marcandela.com unfaithful husband
married cheaters link how to cheat with a married woman
black women white men site what makes women cheat
erotic stories sex stories open sex orgies for kids sex stories
my fiance cheated on me go wifes that cheat
viagra coupon 2015 discount drug coupon viagra coupon code
albuterol (salbutamol) 2mg link imitrex 100mg
cialis.com coupon go cialis free sample coupons
pfizer coupons for viagra modelosguayaquil.com viagra discount coupons
anti abortion site where can i get an abortion
pro abortion how do you get an abortion abortion pills
abortion pill abortion pill abortion pill
Μαράκι
07/09/2012 12:09:59 πμ
Φοβερη παρουσίαση!!! Μπράβο! Δε μας λες όμως Μάνο ποιος ήταν o γουρλής συνοδηγός στο 8:35 του Artega... ;)
online read married affairs sites
treatments for aids/hiv astrobix.com treatment for hiv and aids
my girlfriend cheated on me with her ex faithwalker.org how do i know if my girlfriend cheated on me
cheat on your wife website i want to cheat on my wife so your wife cheated
i want to cheat on my boyfriend blog.fetish-kinks.com i dreamed i cheated on my boyfriend
why do married men cheat on their wives reasons people cheat why husbands cheat
your wife cheated on you go i love my wife but i want to cheat
has my girlfriend cheated on me open i just cheated on my girlfriend
adult babies punished stories ohiovalleyrestoration.com sex education stories
adult examination stories moms sex stories maami sex stories
cheat wifes blog.sitters4charities.org why do wifes cheat
safe methods of abortion open how much does it cost to have an abortion
apps for locating cell phones blog.bjorback.com locating gps coordinates
rite aid coupon discount rx pharmacy pharmacy discount card
free viagra coupon click coupon for prescription
albuterol (salbutamol) 2mg betamethasone imitrex 100mg
can i take antabuse and naltrexone can i take antabuse and naltrexone can i take antabuse and naltrexone
bystolic coupon voucher open generic for bystolic
prescription savings cards cialis.com coupons cialis.com coupon
how much abortion cost abortion atlanta how much does abortion pill cost
prescription transfer coupon site cialis sample coupon
sumatriptan nasal spray sumatriptan nasal spray sumatriptan nasal spray
cephalexin dosage for cats cephalexin dosage mastitis cephalexin 500mg dosage
rmihalis
08/09/2012 03:44:42 μμ
Μαρία ειμαι σίγουρότατος ότι του ελέγες το δρόμο για να μη χαθεί, χαχαχα.....
medical abortion boomasontennis.com abortion article
i told my husband i cheated on him thebaileynews.com why does my husband cheat
how do you know your wife cheated on you megaedd.com how to make your wife cheat
should i tell my husband i cheated did my husband cheat is my husband cheated on me
girlfriend cheated on me i cheat on my girlfriend my girlfriend cheated on me but i still love her
has my girlfriend cheated on me blog.linglinzhu.com i just cheated on my girlfriend
all women cheat what makes husbands cheat how to cheat husband
how to know if wife has cheated how do i know if my wife has cheated all wives cheat
women that cheat with married men developerstalk.com My wife cheated on me
women affairs blog.rewardsrunner.com wife cheated
cheat wifes blog.sitters4charities.org why do wifes cheat
free abortion clinics in the bronx emretas.net clinic of abortion
rite aid coupon read pharmacy discount card
2016 viagra coupon factus.dk copay cards for prescription drugs
can i take antabuse and naltrexone can i take antabuse and naltrexone can i take antabuse and naltrexone
can i take antabuse and naltrexone can i take antabuse and naltrexone can i take antabuse and naltrexone
can i take antabuse and naltrexone can i take antabuse and naltrexone can i take antabuse and naltrexone
anti abortion abortion process where can i get an abortion
bystolic generic alternative site what is the generic for bystolic
abortion pill abortion pill abortion pill
printable coupons for cialis internet drug coupons discount coupons for cialis
how to terminate a pregnancy website-knowledge.com is abortion wrong
abortion pill abortion pill abortion pill
discount prescription drug cards coupons cialis cialis coupons 2015
NickName
E-mail

*(Nickname & Email υποχρεωτικά. Το e-mail σας δε θα εμφανίζεται.)

Σχόλιο :

*Το μέγιστο πλήθος χαρακτήρων που μπορεί να εισαχθεί ανέρχεται στους 350.
 
Παρακαλώ εισάγετε το άθροισμα της πράξης 7 συν 5 :