Πωλητήριο από Mr. Bean στην McLaren F1

Μια από τις πιο χαρακτηριστικά συνυφασμένες μορφές του Hollywood με το αυτοκίνητο είναι ο Rowan Atkinson, o γνωστός μας Mr. Bean. Ο Βρετανός ηθοποιός διαθέτει εδώ και πολλά χρόνια, από καινούρια, μια McLaren F1. Ένα αυτοκίνητο που είναι συλλεκτικό εξ αρχής και τώρα πια αυτό μεταφράζεται σε πολλά εκατμμύρια. 

Πλέον ο Rowan Atkinson αισθάνεται πως ήρθε η ώρα να γευτεί και κάποιος άλλο της χαρά της οδήγησης ενός τέτοιου αυτοκινήτου και ακριβώς για αυτό το λόγο (και όχι για τα χρήματα όπως είπε) διαθέτει την McLaren του προς πώληση. 

Η τιμή των 12 εκατομμυρίων δολαρίων βεβαίως είναι αρκετά λογική αν σκεφτεί κανείς πως συνολικά κατασκευάστηκαν 64 «πολιτικές» McLaren F1 και η συγκεκριμένη έχει στο κοντέρ της 41.000 μίλια έπειτα από 17 χρόνια ιδιοκτησίας του Άγγλου ηθοποιού. 

Ωστόσο αυτά για τα οποία θυμόμαστε όλοι τη συγκεκριμένη McLaren F1 είναι τα δύο «διάσημα» ατυχήματα που είχε ο Mr. Bean. Το πρώτο όχι και τόσο σοβαρό αλλά το δεύτερο αρκετά ζημιογόνο για το αυτοκίνητο καθώς κόστισε περισσότερες από 900.000 λίρες για την επισκευή του από το αντίστοιχο τμήμα της McLaren