Επιστρέφει ο KITT;

Μην είναι νέο σίριαλ; Μην είναι νέα ταινία; Μην είναι ιντερνετικά videο; Κανείς δεν ξέρι τι είναι στην πραγματικότητα, όμως όλοι έχουν τρελαθεί στο άκουσμα του scanner και φυσικά του soundtrack του «Ιππότη της Ασφάλτου»!
 
Ο λόγος για το Knight Rider Heroes το οποίο προς το παρόν μοιάζει να είναι μόνον ένας τίτλος και τίποτα περισσότερο. Το πόσταρε στην προσωπική του σελίδα ο David Hasselhoff και ευθύς αμέσως προωθήθηκε μέσω του διαδικτύου. Για αυτό ήταν υπεραρκετές δύο παρουσίες. Του 60χρονου πλέον Michael Knight και του θρυλικού Pontiac Trans-Am με το όνομα KITT.
 
Στο trailer αυτό δεν αποκαλύπτονται και πολλά και παρά τις ατελείωτες ερωτήσεις και απορίες κανείς δεν μοιάζει διατεθειμένος να απαντήσει και να ρίξει λίγο φως στην κατάσταση. Φήμες λένε πως μπορεί να μην είναι και τίποτα ήδη οργανωμένο αλλά μια απλά αναβίωση στο πλαίσιο του να δημιουργήσουμε κλίμα και να δούμε τι θα κάνουμε.
 
Οι φήμες αυτές εντείνονται από τη στιγμή που το trailer μοιάζει να έχει εικόνες από ένα περσινό video που δημιούργησε ένα διαδικτυακό κανάλι, το «The Afficionauto»  και ήταν αφιερωμένο στον KITT και μια γυναίκα ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου. Ο σκηνοθέτης εκείνου του video ωστόσο δήλωσε πως υπάρχει κάποιου είδους μυστικό project και θα ήθελε πολύ να είναι μέρος του, όμως απλώς δεν μπορούσε να πει περισσότερα.
 
Το βέβαιο είναι πως το trailer κινείται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς σε views και ο Hoff παίρνει εκδίκηση από το internet για το κράξιμο που είχε φάει από την συμμετοχή του στο Kung Fury.