Έρχεται Motorsport Manager… +(video)

 
Τώρα μπορούμε και εμείς να έχουμε τη δική μας ομάδα στο κορυφαίο πρωτάθλημα μονοθεσίων στον κόσμο με το νέο Motorsport Manager. Για την ακρίβεια όχι τώρα, αλλά τον Σεπτέμβρη αφού η Playsport Games θα λανσάρει τότε την πλήρη έκδοση του Motorsport Manager και πλέον δεν θα χρειάζονται ώρες εξάσκησης για να πετύχουμε την καλύτερη επίδοση, αλλά ώρες σκέψης ώστε να βρούμε την τέλεια στρατηγική και τις πιο αποδοτικές επενδύσεις. 
 
Η Playsport Games γνωρίζει ήδη μεγαλη επιτυχία με το Motorsport Manager στα κινητά και στα tablet και το μεγάλο ενδιαφέρον που συγκέντρωσε το παιχνίδι εκεί οδήγησε στην απόφαση να γίνει ακόμη πιο ολοκληρωμένο. Έτσι ήρθε η συνεργασία με την SEGA που εδώ και χρόνια έχει εξαγοράσει την εταιρεία των Football Manager
 
Σύμφωνα με τους δημιουργούς του παιχνιδιού για πρώτη φορά οι gamers θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν με αυτόν τον τρόπο τον κόσμο της Formula 1, καθώς εξελλίσονται μηχανισμοί στο παιχνίδι που θα δίνουν έλεγχο σε κάθε φάσμα της λειτουργίας μιας ομάδας. Ο χρήστης θα μπορεί να εξελλίσει το μονοθέσιο, να προσλαμβάνει πιλότους και προσωπικό, να αναπτύσσει την ομάδα βελτιώνοντας τις εγκαταστάσεις και φυσικά να ελέγχει την απόδοσή της κατά τη διάρκεια των Grand Prix. 
 
To Motorsport Manager δεν έχει την άδεια της FIA και της FOM ώστε να χρησιμοποιεί ονόματα, πίστες και ομάδες, έτσι αυτά θα είναι φανταστικά αλλά αυτό μοιάζει να έχει λίγη σημασία. Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι εξάλλου το γεγονός πως ο παίκτης θα μπορεί να μιλήσει στον οδηγό του, να διαμορφώσει τη στρατηγική της ομάδας αναλόγως και να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. 

[Πηγή : F1Fanatic]