Ιόνια Οδός: Δύο σημαντικά τμήματα δίδονται στην κυκλοφορία
Δύο μεγάλα τμήματα της Ιόνιας Οδού, η οποία θα αποτελέσει άξονα ανάπτυξης για την Ήπειρο αλλά και τη δυτική Ελλάδα, αναμένεται να δοθούν στην κυκλοφορία, το αμέσως επόμενο διάστημα. Πρόκειται για το τμήμα που συνδέει το Αγρίνιο με την Άρτα, καθώς και εκείνο από τη Φιλιππιάδα έως τη διασταύρωση της παλαιάς εθνικής οδού στον νομό Ιωαννίνων.
 
Η ανακοίνωση της εξέλιξης του έργου έγινε σε ειδική εκδήλωση στα Ιωάννινα, από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Νέας Οδού ΑΕ, Στέλιο Πενθερουδάκη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι τον Μάρτιο του 2017 το σύνολο των 196 χιλιομέτρων της Ιονίας θα είναι λειτουργικό και αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία, ενώ μέχρι τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου θα έχουν αποπερατωθεί και οι ανισόπεδοι κόμβοι.
 
Σημειώνεται, ότι σήμερα ολοκληρώθηκε το έργο διάνοιξης της σήραγγας στη Κλόκοβα, μετά το Αντίρριο. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Στέφος, καθώς και οι δήμαρχοι Ιωαννιτών, Δωδώνης και Νικολάου Σκουφά της Άρτας.
 
«Είναι ένα έργο μεγάλο για την Ήπειρο και μαζί με την Εγνατία δίνει νέες προοπτικές στον τόπο», υπογράμμισε ο κ. Καχριμάνης, ο οποίος επεσήμανε την ανάγκη να προχωρήσει η οδική σύνδεση της Ιόνιας Οδού με την Πρέβεζα και η επέκταση του οδικού άξονα έως την Κακαβιά.


[Πηγή : Matrix24]
NickName
E-mail

*(Nickname & Email υποχρεωτικά. Το e-mail σας δε θα εμφανίζεται.)

Σχόλιο :

*Το μέγιστο πλήθος χαρακτήρων που μπορεί να εισαχθεί ανέρχεται στους 350.
 
Παρακαλώ εισάγετε το άθροισμα της πράξης 7 συν 5 :