Ένας γύρος στο Ring σε δύο τροχούς!

Το Nurburgring είναι αρκετά επίκίνδυνο για τις μοτοσυκλέτες παρόλα αυτά υπάρχουν πολλοί τολμηροί που το επισκέπτονται και δοκιμάζουν να κινηθούν γρήγορα. Ωστόσο αυτές δεν είναι οι μόνες προσπάθειες στους… δύο τροχούς. 
 
Αυτό γιατί η Red Bull κάλεσε τον Κινέζο οδηγό stunt, Han Yue, να καλύψει έναν γύρο στη φημισμένη πίστα σε δύο τροχούς μεν, με αυτοκίνητο δε. Ο Yue χρειάστηκε 45 λεπτά για το εγχείρημα το οποίο μεταδόθηκε live μέσω Facebook και είναι το πρώτο επίσημο ρεκόρ που καταγράφεται. 
 
Αν σκεφτεί δε κανείς πως σχεδόν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν να υπερηφανεύονται ή όχι και τόσο, ένα χρόνο στο Ring, μοιάζει διασκεδαστικό πως πλέον θα ασχολούμαστε και με τους γύρους που γίνονται στους δύο τροχούς αυτοκινήτων. 
 
Για το συγκεκριμένο ρεκόρ πάντως ο Han Yue χρειάστηκε να διαμορφώσει το Mini με ελαστικά off road και μάλιστα αντιμετώπισε πρόβλημε με το ένα από αυτά, έτσι δεν είχε τη δυνατότητα να κινηθεί με περισσότερα από 28km/h. 
 
O Han Yue πάντως δεν είναι άγνωστος σε τέτοιου είδους προσπάθειες καθώς κατέχει και το ρεκόρ του πιο… σφιχτού παράλληλου παρκαρίσματος