Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Nissan Micra

Γράφει ο High Octane Team στις 12/01/2017
Με την παραγωγή του νέου Nissan Micra να έχει ήδη ξεκινήσει, τα πρώτα αυτοκίνητα βγήκαν από την γραμμή παραγωγής, ενώ οι τελικοί έλεγχοι έχουν διασφαλίσει το υψηλό επίπεδο ποιότητας των παραχθέντων μοντέλων. Οι παραδόσεις για τις βασικές Ευρωπαϊκές αγορές στο επίσημο δίκτυο εμπόρων της Nissan, θα ξεκινήσουν από τα μέσα Φεβρουαρίου, ενώ στην Ελλάδα το δημοφιλές μοντέλο αναμένεται να τοποθετηθεί στις εκθέσεις την ερχόμενη άνοιξη.
 
Η έναρξη της παραγωγής του νέου Nissan Micra, σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στην επιτυχημένη πορεία του μοντέλου, που εκτείνεται σε περισσότερο από τρεις δεκαετίες. Πρωτοεμφανιζόμενο στην Ευρώπη το 1983, το Nissan Micra είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα μοντέλου στον κόσμο, με τις παγκόσμιες πωλήσεις του να ξεπερνούν τα επτά εκατομμύρια αυτοκίνητα. Η συγκεκριμένη, ολοκαίνουργια, πέμπτη γενιάς, έκδοση του μοντέλου στοχεύει στην καρδιά της κατηγορίας Β-hatchback, στην Ευρώπη.
 
Το νέο Nissan Micra κατασκευάζεται στο Flins της Γαλλίας, σηματοδοτώντας την επιστροφή της παραγωγής του Nissan Micra σε Ευρωπαϊκό έδαφος και βασίζεται σε μια τροποποιημένη έκδοση της πλατφόρμας V της Nissan.
 
Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο με τρεις κινητήρες μικρού κυβισμού, δύο βενζίνης και έναν diesel, όπου όλοι συνδυάζονται με ένα πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Το νέο Nissan Micra πλαισιώνουν οι εκδόσεις Energy, Αcenta, Ν-Connecta και Techna, όπου όλες διαθέτουν υψηλό επίπεδο στάνταρ προδιαγραφών.