Δείτε Live τον κατακτήριο αγώνα για το 24Η Nurburgring

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του High Octane με την γερμανική εταιρεία παραγωγής του VLN αλλά και του 24ωρου αγώνα στο Nurburgring, αυτήν την Κυριακή έχουμε τη χαρά να μεταδώσουμε ζωντανά από το θρυλικό Nordschleife τον κατατακτήριο αγώνα στο Nurburgring, διάρκειας 6 ωρών. 
 
Το High Octane έχει ξεκινήσει από τα τέλη Μαρτίου τις ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων αντοχής της Γερμανίας, του γνωστού VLN και ήδη μέσα από τις σελίδες μας έχετε παρακολουθήσει live τις δύο πρώτες κούρσες. 
 
Αυτή τη φορά μια ακόμη σπουδαία κούρσα έρχεται στις οθόνες σας. Ο 24ωρος αγώνας του Nurburgring είναι ένα από τα πιο φημισμένα motorsport events ετησίως και συγκαταλέγεται μεταξύ των λίγων και κορυφαίων αγώνων αντοχής σε διεθνές επίπεδο. 
 
Η 6ωρη κούρσα που θα παρακολουθήσετε μέσω του High Octane αποτελεί τη διαδικασία κατάταξης για τα περισσότερα από 200 αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν και τους πλέον των 700 οδηγών που θα λάβουν μέρος και φέτος. 
 
Μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει και το video με τα highlights με ελληνική περιγραφή όπως σας έχει συνηθίσει η ομάδα του High Octane. 
 
Η Live μετάδοση θα ξεκινήσει στις 10:15 (ώρα Ελλάδος) και θα ολοκληρωθεί 15 λεπτά πριν τις 18:00 το απόγευμα. Η κυρίως δράση ξεκινά στις 11:00.