Η Nissan στηρίζει και φέτος τη νέα γενιά με το GENERATION N

Γράφει ο Μάνος Ράλλης στις 17/02/2018
Η Nissan για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υλοποιεί το πρόγραμμα GENERATION N. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική δράση η οποία θέλει να δώσει τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους, επιχειρηματίες και οραματιστές να αναδείξουν και να βελτιώσουν τις καινοτόμες ιδέες και πράξεις τους. Ιδέες και πράξεις που σε πολλές περιπτώσεις έχουν ήδη βραβευθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
 
Άλλωστε αυτό είναι και το σλόγκαν της μάρκας “Innovation that Excites” (Καινοτομία που Ενθουσιάζει). 
 
Είναι μία δράση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι και το 2018 συνεχίζεται μετά την μεγάλη επιτυχία της. Για τη φετινή χρονιά επιλέχθηκαν 19 ξεχωριστοί εκπρόσωποι της GENERATION N των οποίων οι μοναδικές και ιδιαίτερες δράσεις παρουσιάζονται μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα www.nissangenerationn.gr. Πρόκειται για νέους ανθρώπους που διακρίνονται για το έργο τους σε τομείς όπως η επιχειρηματικότητα, οι φυσικές επιστήμες, η ιατρική, η μηχανολογία, η κοινωνική προσφορά, ο αθλητισμός κ.α. 
 
Στη σχετική πλατφόρμα υπάρχουν 19 σύντομα videos στα οποία οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας παρουσιάζουν το αντικείμενο και το όραμά τους καλώντας το κοινό να τους στηρίξει με την ψήφο τους. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να μπείτε στην πλαρτφόρμα www.nissangenerationn.gr και να ψηφίσετε εκείνους που θέλετε να κερδίσουν επιλέγοντας μέχρι και 10 υποψηφίους.
 
Στο τέλος της ψηφοφορίας η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan, Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., θα επιβραβεύει τους 10 πρώτους, δίνοντάς τους από ένα αυτοκίνητο Nissan για έναν ολόκληρο χρόνο, υποστηρίζοντας έτσι έμπρακτα το όραμά τους. Την ίδια στιγμή, όσοι από το κοινό ψηφίζουν, θα συμμετάσχουν σε κλήρωση, εκ των οποίων 3 τυχεροί θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό, για μια συναρπαστική εμπειρία καινοτομίας !
 
Η ενέργεια θα διαρκέσει έως τις 15/05/2018.