Η αποκαθήλωση του Colin McRae

Γράφει ο Στάθης Πετρόπουλος στις 04/04/2009
Με τον Ken Block ως frontman θα κυκλοφορήσει το video game Dirt 2 και η είδηση είναι σημαντική δεδομένου πως το Dirt είναι η συνέχεια του θρυλικού Colin McRae. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας Codemasters αποφάσισαν πως σχεδόν δύο χρόνια μετά το θάνατο του Colin McRae ήρθε η ώρα για τη μεγάλη αλλαγή και έκριναν πως καταλληλότερος να συνεχίσει με το όνομά του την πολύχρονη ιστορία είναι ο Αμερικανός οδηγός αγώνων (δείτε ένα video του Ken Block).

Ο Ken Block είναι πολύ γνωστός στις Ηνωμένες Πολιτείες από τη συμμετοχή του στα X-Games, ωστόσο μόλις τελευταία έχει διευρύνει το κοινό του και στην Ευρώπη. Παρόλα αυτά εκείνο που συνεχίζεται είναι η παράδοση της Subaru στο συγκεκριμένο ηλεκτρονικό παιχνίδι καθώς όπως ο McRae έτσι και ο Block έχει τη συμπαράσταση της ιαπωνικής φίρμας.

Στο μεταξύ το τελευταίο δημιούργημα του Αμερικανού διέρρευσε από ένα ερασιτεχνικό video και είναι ένα Impreza νέας γενιάς και αγωνιστικών προδιαγραφών, μόνο που αντί για τους παραδοσιακούς τροχούς έχει τις ειδικές ερπύστριες που χρησιμοποιούν τα snowmobiles. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί φυσικά για αυτό και κανείς δεν ξέρει αν ο Ken Block ετοιμάζει ένα ακόμη εντυπωσιακό stunt από εκείνα που τον έχουν κάνει ήδη πολύ γνωστό.

[Πηγή : YouTube]